lunes, 27 de junio de 2011

Camps de treball a Paraguai i República Dominicana.

.
.

Aquest estiu per sisena vegada les missioneres claretianes organitzen els camps de treball per col·laborar amb les tasques de les missioneres de Paraguai i República Dominicana. Pels joves que hi participen és una oportunitat de col·laborar en el camí de creixement i en la vida d' una comunitat rural i d' aprendre i rebre valors com l' acollida, generositat, treball comunitari... I allà esperen agraïts la nostra visita i el petit projecte que hi fem tant de construcció: cuines, una aula, latrines, reconstrucció d ' alguna casa com altres activitats amb infants , joves i dones.

Els joves que hi participen es paguen el seu viatge ì el projecte de construcció el financem fent campanya de venta de productes, organitzant xerrades ...etc.

Aquest any 2011 ens han demanat: A Paraguai: Construcció de cuines i activitats amb nens (hi va la Patricia amb un grup de 4 voluntaris) i a R. Dominicana : organitzar esplai i repàs per nenes i ajudar en la construcció d' una capella (hi va la Mimi amb 4 voluntaris)





Si hi voleu col·laborar:



* Sopar solidari al col·legi SAMC divendres 8 de juliol a les 20:30h ( 6€) podeu comprar el tiquet a l'escola o a la vostra parròquia



* Fent un donatiu a La Caixa 2100-0137-36-0104981971
.
.


No hay comentarios: