sábado, 10 de abril de 2010

Conferència de Imanol Zubero.

.
.







AGENDA/ SOCIETAT/ AGENDA



Com treballar amb esperança i creativitat en la situació actual

Conferència del professor Imanol Zubero, sociòleg
Dijous, 15 d’abril 2010, a les 7 de la tarda,
Organitza: Càritas. Escola de Formació del Voluntariat


Càritas. Barcelona, 9 d’abril de 2010.- Escoltar i acollir diàriament a persones que viuen en situació de pobresa greu, d’atur perllongat o d’exclusió social –i fer-ho sense defallir o caure en el desànim– no és una tasca fàcil. No ho és per als professionals ni tampoc per a les persones que ho fan de manera voluntària. I menys, en una època de crisi com l’actual.

Per això, Càritas, a través de l’Escola de Formació del Voluntariat, vol oferir eines que ajudin a desenvolupar una acció acollidora i eficient en favor dels altres.

Imanol Zubero és professor titular de Sociologia de la Universitat del País Basc, especialitzat en Sociologia del Treball. Ha realitzat nombroses investigacions sobre exclusió, drets socials i ocupació. El professor Zubero parlarà de “Com treballar amb esperança i creativitat en la situació actual”.


Dia: 15 d’abril de 2010
Hora:7 tarda
Lloc: espai Francesca Bonnemaison,
Carrer: Sant Pere més Baix, 7, Barcelona

Entrada Lliure





Càritas. Mitjans de Comunicació – Via Laietana, 5, entl. 08003 Barcelona
www.caritasbcn.org Tel. 93 344 69 71






AGENDA/ SOCIETAT/ AGENDA



Cómo trabajar con esperanza y creatividad en la situación actual


Conferencia del profesor Imanol Zubero, sociólogo
Jueves, 15 de abril 2010, a las 7 de la tarde
Organiza: Cáritas. Escuela de Formación del Voluntariado

Cáritas. Barcelona, 9 de abril de 2010.- Escuchar y acoger diariamente a personas que viven en situación de pobreza grave, de paro prolongado o de exclusión social -y hacerlo sin desfallecer o caer en el desaliento- no es una tarea fácil. No lo es para los profesionales ni tampoco para las personas que lo hacen de manera voluntaria. Y menos, en una época de crisis como la actual.

Por ello, Cáritas, a través de la Escuela de Formación del Voluntariado, quiere ofrecer herramientas que ayuden a desarrollar una acción acogedora y eficiente en favor de los demás.

Imanol Zubero es profesor titular de Sociología de la Universidad del País Vasco, especializado en Sociología del Trabajo. Ha realizado numerosas investigaciones sobre exclusión, derechos sociales y ocupación. El profesor Zubero hablará de “Cómo trabajar con esperanza y creatividad en la situación actual”.

Día: 15 de abril de 2010
Hora: 7 de la tarde
Lugar: espacio Francesca Bonnemaison,
Calle: Sant Pere més Baix, 7, Barcelona

Entrada Libre



Cáritas. Medios de Comunicación – Via Laietana, 5, entl. 08003 Barcelona
www.caritasbcn.org Tel. 93 344 69 71

..

.

No hay comentarios: