viernes, 17 de diciembre de 2010

NADAL 2010.

.
.
.


.

.

L'àngel, segons l’evangelista Sant Lluc, s’acosta als pastors per dir-los: “avui, a la ciutat de David, us ha nascut un Salvador, que és el Messies, el Senyor. Això us servirà de senyal: trobareu un infant faixat amb bolquers i posat a la menjadora.” Quan els àngels marxaren cap el cel, “els pastors deien entre ells: Arribem-nos a Betlem a veure això que ha passat i que el Senyor ens ha fet saber” (Llc 2, 11-12. 15b)

Aquesta notícia que ha passat a tots els nostres pessebres amb pastors carregats d’obsequis de la natura per ajudar a aquella pobre família, ens ajuda a la nostra reflexió: el Senyor de l’Univers, neix pobre i sol·licita l’ajut dels pobres per a poder viure com a ser humà. Nosaltres, els cristians d’avui, som invitats a ser pastors de la permanència de Jesús, el Déu pobre entre nosaltres i dels pobres, presència sagramental de Jesucrist entre nosaltres.

A l’hora de desitjar-vos un Sant Nadal, us animo a cercar els camins per a ser aquells pastors que Déu i dels pobres necessiten avui, donant vida a les figures dels nostres pessebres: escoltant la Paraula que ens ve de dalt, les persones i els esdeveniments i posant les nostres capacitats i dons al seu servei, com va fer de gran nostre Senyor i Mestre, Jesús de Nazaret. Així els àngels podran marxar al cel cantant:

Glòria Déu dalt del cel i a la terra pau als homes que estima el Senyor!

Rebeu la meva més cordial salutació.

Gregori Manso

No hay comentarios: