viernes, 24 de septiembre de 2010

Voluntaris del Papa.

.
.

Als rectors de l’Arquebisbat de Barcelona
.




Benvolguts,
.


Amb data d’avui, 15 de setembre de 2010, ha obert les seves portes al públic l’oficina dels VOLUNTARIS DEL PAPA. Molts de vostès en algun moment des que es va conèixer la notícia de la visita apostòlica del Sant Pare, han contactat amb les oficines de l’Arquebisbat oferint voluntaris per col·laborar en el desenvolupament de l’acte.



Per donar resposta als qui ens ho han demanat i per oferir-ho a tots els grups que vulguin afegir-s’hi us adjuntem un formulari que és necessari emplenar per tal de realitzar aquelles tasques de voluntariat, especialment les de servei d’ordre, que siguin necessàries. També el podeu trobar a la web de la visita: www.papabarcelona2010.cat >Vull participar-hi >Voluntaris.



Volem demanar-vos que emplenin tots els camps del formulari perquè els formularis que no vinguin formalitzats en la seva totalitat seran rebutjats; l’única excepció serà el camp en què es demana el número de la Seguretat Social, que podreu informar amb un NO en el cas que no en disposin, però és necessari deixar-ne constància. Es INDISPENSABLE que els voluntaris enganxin una fotografia, recent, tipus carnet.



Com indica el propi formulari els menors de 18 anys – i sempre limitat a els/les joves de 16 i 17 anys – no poden, per imperatiu dels serveis de seguretat, participar com a voluntaris adscrits al servei d’ordre, i en conseqüència només es consideraran a títol de col·laboradors per al moment de la comunió dels fidels. En aquest tram d’edat és obligatori comptar amb l’autorització del pare/mare o tutor legal en el lloc adient del full.



Les peticions que no vinguin avalades pel responsable d’una parròquia, moviment, associació, escola,... no podran ser considerades.



L’oficina dels VOLUNTARIS DEL PAPA romandrà oberta per a qualsevol consulta o informació, o per lliurar-hi les inscripcions, de dilluns a dijous, els matins de 10 a 14h. i les tardes, de 17 a 19.30h. El divendres es podran lliurar inscripcions dins del mateix horari, encara que no es pot garantir un servei de consultes.



Per contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través de qualsevol dels medis indicats en el propi full i que a continuació reproduïm.

.

VOLUNTARIS DEL PAPA c/Bisbe, 5 – 08002 BARCELONA

Telèfon: 932 702 012 Fax: 932 701 303

Adreça correu electrònic: vsp.voluntaris@arqbcn.cat


.
Rebeu una salutació ben cordial.
.






Fc. Xavier Gambús i Freixa

Coordinador

Voluntaris del Papa

.

Barcelona, 20 de setembre de 2010
.
.


No hay comentarios: