domingo, 13 de septiembre de 2009

La Grip nova

.
.
Aquests darrers dies les notícies ens han informat de diverses iniciatives per evitar la propagació d’aquesta nova grip.

Els metges recomanen rentar-se les mans amb freqüència, no fer-se petons, esternudar posantse un mocador davant, ... Amb aquestes preocupacions les autoritats han considerat que no calia tancar les escoles. Sols aïllar i enviar a casa el qui presenti símptomes de grip.
A aquesta llista s’hi ha afegit alguns bisbes demanant que no es facin petons a les imatges i procurant rebre la Comunió a la mà, ja que a la boca pot facilitar la comunicació dels virus de la malaltia.
Les parròquies de Cornellà, Les Planes, creiem que és una bona precaució i ens hi adherim. Per tant us preguem de combregar a la mà, no fer-se petons de pau, no fer petons a les imatges, ... evitar al màxim els contactes no necessaris.
No és canviar costums per canviar, sinó fruit d’una situació de perill d’epidèmia. Esperem, per tant, que comprendreu els motius i que ho procurareu posar-ho en pràctica. Gràcies.
.
.

No hay comentarios: