sábado, 14 de febrero de 2009

Notícies

.
1.- La col•lecta de Mans Unides va recollir: 864 €. L’any passat van ser 770 €. Moltes gràcies en nom d’aquells que els rebran.
.
2.- Avui a la missa de 12,30 h., 5 nens rebran el sagrament del baptisme i la resta, uns 45, renovaran els seu compromís baptismal. Serà la primera vegada que ho fan, abans i en nom seu ho van fer els seus pares i padrins. La situació social que vivim no es propicia per aquests compromisos, nosaltres, com a Comunitat, ens fiem i acceptem però cal la pregaria per aquests nens i nenes, són la cantera de l’Església que el Senyor ha confiat a la comunitat de Sant Miquel. És missió nostre acollir-los, estimar-los, estimular-los i interessar-nos per ells. La pregària i el testimoni són necessaris.
.
3.- El jueves próximo, día 19, empieza otra, llamémosla, “asignatura”, LA ORACIÓN, teniendo como base la oración de Jesús, el Padrenuestro, nos ayudará a entrar en la oración cristiana, será teórica y práctica. Serán 6 jueves seguidos del 19 de febrero al 26 de marzo, ambos incluidos. El horario de 7 a 8,30 de la tarde. Se pueden apuntar nuevas personas, sólo se pide el compromiso de asistir todos los días, a no ser que haya causa mayor, sino se pierde el hilo y el ritmo.
.
4.- El P. Montobio fue operado de próstata el pasado jueves. La operación fue bien y está en proceso de recuperación, seguramente el domingo próximo ya lo tendremos entre nosotros presidiendo la eucaristía de las 10 de la mañana.

No hay comentarios: